Clenbuterol, bronkodilatör bir ilaç olarak kullanılmaktadır. Astım tedavisinde yaygın olarak kullanılan bu ilaç, aynı zamanda kas kütlesini arttırmak ve yağ yakmak için sporcular tarafından da tercih edilir. Ancak Clenbuterol'ün yan etkileri de oldukça ciddi olabilir.

Clenbuterol'ü kullanırken dozaj önemlidir. Genellikle Clenbuterol, 20-40 mikrogram arasında kullanılır ve 2-3 haftalık bir döngüden sonra birkaç gün ara verilir. Bu şekilde vücudun toleransına ve yan etkilere olan tepkisine izin verilir.

Clenbuterol kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da vücudunuzun hidrasyonudur. Bu ilaç, su kaybına neden olabilir, bu nedenle günlük su tüketiminizi artırmak önemlidir.

Clenbuterol kullanırken dikkatli olmalı ve bu ilacı sadece bir doktor gözetiminde kullanmalısınız. Yan etkilerinden kaçınmak ve en iyi sonuçları elde etmek için doğru dozajı takip etmeli ve vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılamak için önlemler almalısınız.,

Clenbuterol Nasıl Kullanılır ? En Etkili 

 İlk gün 1 tabletten fazla alınmamalıdır.
2.gün:  1 sabah, 1 de akşam olmak üzere 2 tablet.
3. gün:  1 sabah- 2 öğlen olmak üzere 3 tabet alınır.
daha sonra kullanıma aşağıdaki gibi devam edilir...

1.hafta: Günde 3 tablet: 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta: Günde 4 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta: Günde 5 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
4.hafta:  Günde 4 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

5.hafta: İlaç Kullanımına 1 hafta ara verilir. Bu Hafta boyunca diete dikkat edilir ancak ilaç hiç kullanılmaz.

6.hafta: Günde 3 tablet: 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
7.hafta: Günde  3 tablet: 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
8.hafta: Günde 4 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
9.hafta: Günde 5 tablet: 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

Clenbuterol 10 haftadan fazla kullanılmaz ! 
Kullanılsa da hiç bir pozitif etki sağlanmaz !

Tekrar kullanmak için en az 2 ay kullanıma ara verilmesi gerekmektedir.

Güvenilir  Clenbuterol satın almak web sitemiz üzerinden alabilirsiniz..

Bunların yanında gözle görünmeyen diğer bir avantajı ise ilacı kullanmayı bıraktıktan sonra 6-7 gün içerisinde vücuttan atılması doping problemi olan sporcular için büyük bir tercih sebedir.Ne yazık ki araştırmalarım bu ilacın ülkemizde bilinçsiz bir şekilde kullanıldığını göstermektedir bunun sonucundada ilaçtan tam verim alınamamakta alınsada bu %50-60 oranlarında olmaktadır..
Bazıları bu ilacı kesmeden kullanıyor oysaki clenbuterol hydrocholoride reseptörlerin en çabuk alıştığı bir ilaçtır ve neredeyse 4. haftadan sonra hiç tepki vermemektedir..Bu yüzden clenbuterol kullanırken 4 haftada 1 defa ara verilmeli ve reseptörlere ilaç unutturulmalıdır..Böylece 1 hafta sonra ilaca başlayınca ilk görülen etki görülmeye devam etmektedir..Diğer bir püf nokta ise vücut reseptörleri bu ilaca çabuk alıştığından hafta hafta artırarak piramit şeklinde kullanılmasıdır..


Clenbuterol'ün asıl vazifesi yağ yakım metabolizmasını hızlandırarak sizi zayıflatmaktır.